Anderen over

caret-down caret-up caret-left caret-right

"De gesprekken met Anniek heb ik als zeer waardevol ervaren. Mijn Geboorte in Kaart was voor mij één grote herkenning. Wat er in je lijf “ligt opgeslagen” is ongelofelijk. Ik ben bij veel artsen geweest waarbij ik aangaf dat ik het vermoeden had dat de oorsprong van mijn klachten bij mijn traumatische geboorte lag, dit was volgens hen niet mogelijk. Anniek heeft mij laten zien dat mijn gevoel en verstand daarin klopte. Hierdoor heb ik dingen een plekje kunnen geven en kan ik nu beter omgaan met mijn beperkingen/uitdagingen".

"Ons kind heeft met behulp van Anniek en haar paarden beter leren omgaan met zijn gevoel; de rustige, open en eerlijke houding van Anniek sloten ontzettend goed bij hem aan. De wijze waarop Anniek werkt, aansluit bij de ander en communiceert geeft een gedegen, professionele en menselijke houding; ons kind en wij voelden ons hier erg prettig bij. Mocht aanvullende behandeling in de toekomst nodig zijn, dan zullen we zeker weer terugkomen bij Anniek."

"Bij Annk-care ben ik een heel proces gestart om mezelf beter te leren kennen. Met behulp van Anniek haar openheid, vertrouwelijkheid  en doordat ze bevestiging geeft aan wat je voelt en dat dat logisch is en door op het juiste moment door te vragen wat het jou zegt, vind je je inzicht, je eigen waarheid en antwoorden zodat je kunt gaan verwerken. Dat doet ze vanuit al haar haar liefde en kennis, de CREF-methode, en met haar lieve paarden Jacky en Curly, emdr en access-bars behandelingen. Samen hebben we in een paar sessies al vele mooie ontdekkingen gedaan en emoties verwerkt. Ik straal weer en mijn persoonlijke ruimte voelt afgebakend en uitnodigend! Ik ben benieuwd wat de toekomst nog brengt!"

"Anniek heeft me prima geholpen met het loslaten van spanningen en belemmeringen uit het verleden. Het terug gaan naar de periode vanaf mijn conceptie tot na de geboorte was confronterend maar gaf me veel duidelijkheid over waar mijn belemmeringen vandaan komen. Het werken met de CREF-methode en de paarden gaf weer nieuwe inzichten en heeft me geholpen om nieuwe stappen te zetten."

"Ik ervaar de sessies met Anniek als niet sturend en ont-moeten. Een warme bedding om te kunnen voelen en kijken naar patronen en overtuigingen die niet (meer) dienen. Daardoor komt er weer lef en levendigheid in beweging. Tijdens de sessie, 'Geboorte in Kaart', was ik geraakt door de foto's en werd ik aangeraakt in een overweldigende liefde. Dit is wie ik ten diepste ben."

"Ik kwam met Anniek/ Annk-care in contact door dat ik hulp zocht voor mijn dochter die minder goed in haar vel zat. Ondanks tegenstribbelen van mijn dochter en het niet willen accepteren van hulp, lukte het Anniek om in contact te komen met mijn dochter. Mijn dochter kwam altijd goed terug van de sessie en benoemde een goed gesprek te hebben gehad. De combinatie met paarden en hier mee bezig zijn maakte dat mijn dochter het makkelijker vond om zichzelf te laten zien. Anniek is een warme persoonlijkheid waarbij je je snel op je gemak voelt, ziet wat er nodig is en ze voelt goed aan om hiermee om te gaan. De hulp was voor mijn dochter, maar ook als ouder voelde ik me gehoord wat erg prettig was. Het mooie van Anniek vind ik dat ze verder kijkt dan de 'reguliere' zorg. Ik ben tevreden over de geboden hulp/ondersteuning/zorg en contact."

"Mijn zoon van 11 heeft veel baat gehad bij de behandelsessies van Anniek. De combinatie van paarden, opdrachten, uitleg en inzicht in gevoelens en handelen hebben er voor gezorgd dat hij zijn grenzen beter kan herkennen en hier naar kan handelen. Hij is ontspannender en zit lekkerder in zijn vel. Het inzetten van de acces bars hebben voor de nodige ontspanning gezorgd.  Anniek heeft een goede aansluiting met volwassenen en kinderen en biedt een veilige basis die essentieel is om het gewenste behandeleffect te verkrijgen. Behandeling bij Annk-Care kan ik aanraden voor zowel volwassenen en kinderen."

"De sessies met de paarden en Anniek hebben mijn leven veranderd. Voorheen was ik vaak in een constante staat van onveiligheid en angst. Nu is daar rust en vriendelijkheid voor in de plaats gekomen. Anniek is heel fijn om mee te werken, ze is eerlijk, oprecht en een warm mens. Er is tijdens de sessies alle ruimte om te voelen en ervaren wat er op dat moment naar boven komt en dat voelt heel prettig. Zo wordt er niets geforceerd.  Ik voel mij veilig en gezien. Ik vind het bijna jammer dat ik over een aantal sessies ‘klaar’ ben omdat het zo fijn is om samen met Anniek en de paarden te ontdekken hoe je door middel van de paarden je onderbewustzijn kunt aanspreken en kunt genezen. Echt wonderlijk. Heel bijzonder."

"Een zeer bijzondere ervaring was het traject bij Annk-care, waar ik op de dag van vandaag nog altijd wat aan heb.  Ik sta veelal voor groepen en ik heb geleerd wat mijn lichaamshouding bij mensen te weeg kan brengen. Ik werd geconfronteerd/ gespiegeld met mijn eigen manier van doen en laten door het paard. Het paard liep de eerste keer bij mij weg. Dat was mijn dominante houding van ‘ik zal het wel even regelen’. Door mijzelf anders op te stellen ervaarde ik hoe ik toenadering kon krijgen met het paard. De zachtere kant kwam in mij naar boven. En dit pas ik nu in de praktijk toe, met goed resultaat. Zo heb ik nog meer opdrachten uitgevoerd bij Anniek en de paarden die mij inzichten gaven. Wat ik echt heel bijzonder vond, is de kracht van je energetisch lichaam. Dat ik een paard van een paar 100 kilo in beweging kan krijgen (stap, draf, galop) zonder fysiek contact ermee te hebben. Als ik terug keer naar dit moment krijg ik weer kippenvel. Ik vond dit zo bijzonder en tegelijk heel erg gaaf . Ook de manier van begeleiden, het coachen, de vriendelijkheid, respect, begripvolle houding van Anniek vond ik erg fijn.  Ik heb dit traject als heel waardevol ervaren en kan het iedereen aanraden."

“Het bijzondere en mooiste en tevens meest confronterende aan de sessies bij Annk-care vond ik de bevestiging van mijn eigen gevoel door het paard. Zowel bij dingen die ik al wist (het paard bleef bij mij staan) als ook bij dingen wat ik lastig vind om aan te gaan (het paard ‘duwde’ mij in bepaalde richting). Dit heeft steun gegeven aan mijn proces. Door de inzet van de CREF-wijzer, kreeg ik willekeurig vragen om over in gesprek te gaan. Hierdoor werd ik uit mijn eigen denkpatroon gehaald, waardoor ik vrij snel tot de kern kon komen wat voor mij belangrijk was. In combinatie met het paard werd mijn gevoel blootgelegd, bevestigd en kon ik verder groeien."