Over Annk-Care

 Annk-care is opgericht door Anniek Wester, verpleegkundig specialist-GGZ, BIG geregistreerd. Annk verwijst naar Anniek en staat voor een persoonsgerichte benadering en oprechtheid in het contact. Annk is ook afgeleid van ‘Ankh’, een oeroud Egyptisch levenssymbool. Dit symbool is verwerkt in het logo. Het Egyptische woord Ankh betekent ‘leven’ of ‘levenskracht’, en de Ankh is dan ook het symbool voor leven, licht en warmte. Het beeldt tevens de vorm van het menselijk lichaam uit en draagt daarmee de blauwdruk van een heel en gezond mens in zich.

Care staat voor zorg. De gezondheidszorg is al jaren volop in beweging. Marktwerking en administratielast zijn zorgelijke thema’s. Dat gaat vaak ten koste van de daadwerkelijke zorg die voor een mens nodig is. Dit is één van de redenen waarom Annk-Care door Anniek Wester is opgericht.

In 1999 ben ik binnen de reguliere gezondheidszorg begonnen als verpleegkundige en heb ik mij ontwikkeld tot verpleegkundig specialist GGZ(Msc). Daarmee heb ik de bevoegdheid en bekwaamheid om samen met de persoon die om hulp vraagt zijn of haar behandeling vorm te geven. Naast deze stevige basis in de reguliere gezondheidszorg heb ik mij steeds meer verdiept in het werken met trauma, de peri- en prenatale psychologie en lichaamsgericht werken. Hierdoor kan ik een integrale behandeling aanbieden vanuit een holistische visie. De complete mens staat centraal. Je bent immers altijd meer dan de klachten waar je last van hebt. Ik ga samen met jou ontdekken wat er voor jou nodig is om je levensstroom weer op gang te brengen. Hoofd, hart en lijf worden opnieuw verbonden met elkaar. Je zelfhelend vermogen wordt geactiveerd, je functioneren herstelt en je groeit in je leven.

 Mijn praktijk ligt op een prachtige plek in een landelijke omgeving. In de natuur zijn werkt heilzaam; je komt tot rust en de levenskracht is voelbaar in alles wat bloeit. Mijn paarden zijn mijn collega’s in jouw hersteltraject. Door hun grote sensitiviteit zijn ze in staat onbewuste processen helder naar boven te halen. Dit kan een krachtige impuls zijn in het traject. Meer weten? Neem gerust vrijblijvend contact op voor meer informatie.”

Anniek Wester